Rouwstuk
Rouwboeket
Speciaal
ORANJE
PAARS
ROOD
WIT

Filter op prijs

€ 0,00
€ 100,00
BEGRAFENIS
CREMATIE
HERDENKING
Home > Rouwstukken

ROUWSTUKKEN

9 boeketten gevonden
rouwstukken kopen
rouwstukken kopen
rouwstukken kopen
rouwstukken kopen
rouwstukken kopen
rouwstukken kopen
rouwstukken kopen
rouwstukken kopen
rouwstukken kopen


 

Rouwboeketten en rouwstukken online kopen

 

Bloemen horen bij vele belangrijke momenten in het leven, maar ook bij het afscheid nemen van een dierbare. Een rouwboeket of rouwstuk is dan voor velen een manier om dit afscheid iets te verzachten, liefde aan de overledene te uiten en medeleven aan de nabestaanden te tonen. Op onze site vindt u diverse rouwarrangementen. 

 

Rouwbloemen op maat bestellen

 

Wij bieden ook de mogelijkheid tot het bestellen van rouwstukken met lint. Indien u iets specifieks in gedachten heeft kunt u contact met ons opnemen via info@bloemenwereld.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te spreken en de mogelijkheden af te stemmen.

 

 

Rouwstuk bestellen en bezorgen

 

Bestelt u vóór 14.00 rouwbloemen, dan worden deze de volgende dag (m.u.v. zondagen en maandagen) bezorgd op het opgegeven adres. Wij bezorgen bij mensen aan huis, maar ook bij kerken, uitvaartcentra en begraafplaatsen. Voor bezorging in Groningen geldt een kortere bezorgtijd (voor 14.00 besteld, nog dezelfde dag bezorgd).

De rouwstukken en rouwboeketten worden met verse bloemen van de bloemenveiling gebonden door gekwalificeerde bloembinders. De bezorging gebeurt met grote zorg en op vers water. Verzending is voor alle rouwstukken en rouwboeketten bovendien gratis.

 

De ontvanger van de rouwbloemen krijgt bij de bloemen altijd een verzorginstructie om deze optimaal te kunnen verzorgen.

 

De rouwstukken en rouwboeketten die u bij ons online bestelt worden in heel Nederland gratis bezorgd.

 

 

Bloemen voor begrafenis, crematie of herdenking:

 


 

Rouwstukken - rouwstukken met lint – rouwboeketten – rouwbloemen – tafelstuk - rouwstuk kruis -rouwstuk krans - rouwstuk hart

Betaalmethoden